Cauta

Cum functioneaza

Pentru a intelege cum functioneaza site-ul, va rugam accesati cele doua link-uri de mai jos:

 

Pentru ca suntem siguri ca nu stiti prea multe despre site ne-am gandit sa va povestim putin. Pe langa site-ul nostru www.accesibili.ro va invitam sa vizitati si pagina noastra de Facebook accesibili.ro:

Link: https://www.facebook.com/accesibili.ro 

 

Care este scopul acestui site?

Vi s-a intamplat sa aveti nevoie de un instalator, de un zugrav de un avocat, de o bona de incredere si multe alte servicii si sa nu stiti unde sa le gasiti? Apoi sa intrebati in dreapta si in stanga diversi prieteni daca stiu? 
In cazul care in care stiau era minunat, dar daca nu, sa cautati indelung pe internet si sa gasiti diversi profesionisti care sa nu prezinte prea multa incredere si sa fie si foarte scumpi pe deasupra?

Noua ni s-a intamplat de atatea ori incat am decis sa facem ceva in aceasta privinta. Site-ul si pagina de Facebook accesibili.ro vor sa devina o comunitate a acelor profesionisti si clienti care ofera si cauta servicii de calitate si incredere.

Pe accesibili.ro clientul poate interactiona direct cu profesionistul iar in urma serviciilor prestate de catre acesta, poate acorda calificative, prin rating si comentarii ce vor ramane in istoricul acestuia.

Bineinteles la randul lui profesionistul poate sa acorde calificative clientului.

 

Pentru accesarea site-ului www.accesibili.ro exista doua posibilitati:

Creearea unui cont de PROFESIONIST sau creearea unui cont de VIZITATOR

Contul PROFESIONISTULUI se creeaza accesand butonul din dreapta sus „DEVINO PROFESIONIST’” alegeti tipul de persoana fizica sau juridica dupa caz, apoi completati toate datele de identificare personale solicitate in formularul corespunzator.

Apasati butonul ”INREGISTRARE”,apoi validati pe mail-ul dvs. cererea de inregistrare.

Imediat ce a fost aprobata, va logati apoi puteti adauga serviciile pe care doriti sa le publicati accesand din meniu iconita „SERVICII’’

Adaugati serviciul pe care doriti sa il publicati completand toate campurile solicitate, iar la final apasati butonul ”PUBLICARE ANUNT”.

Daca serviciul dvs. corespunde cu termenii si conditiile site-ului www.accesibili.ro acesta va fi aprobat si publicat in cel mai scurt timp.

Publicarea primului serviciu ptr. primele doua luni este GRATUIT, aveti apoi posibilitatea prelungirii serviciului prin achitarea sumei corespunzatoare fiecarui tip de pachet.

Plata se efectuiaza online cu cardul prin intermediul serviciului Mobil Pay.

 

Contul de „VIZITATOR”’- se creeaza de catre persoanele interesate de serviciile PROFESIONISTILOR ce apar publicate.

Accesati butonul „CONT NOU’’ apoi completati datele personale solicitate.

Acest cont va ofera urmatoarele optiuni:

-Cautarea serviciului dorit prin introducerea tipului de profesionist si localitatea care va intereseaza;

-Vizualizarea numarului de telefon al PROFESIONISTULUI;

-Comunicarea prin mesaje pe e-mail cu PROFESIONISTUL;

-Dupa ce acesta deschide cererea trimisa de catre dvs, ii puteti acorda si un rating in functie de gradul de satisfactie pe care vi l-a acordat;

-Schimbarea parolei;

-Vizualizarea comenzilor mai vechi si editarea informatiilir contului dvs.

Pentru orice nelamurire ne puteti contacta la adresa de e-mail: contact@accesibili.ro.

 

 

Copyright © 2017 Accesili Online All rights Reserved.
Web Design By IT eXclusiv