Cauta

Servicii pentru Casa si Constructii

Instalatii & Amenajari Brasov
Voinescu RemusBrasov 0
Executii,Interventii Si Reparatii Instalatii Sanitare,Termice,Gaze si Electrice. Proiecte gaz. Mentenanta. Amenajari interioare & Constructii...
Instalator Braov
Sc Resi Prompt CTS SRLBrasov 0
Firma de instalatii Brasov Solutii adecvate necesitatilor dumneavoastra sau ale firmei dumneavoastra in ceea ce priveste lucrarile de instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii de gaz! Produse si Servicii DOTARE COMPLETA A IMOBILELOR CU INSTALATII SANITARE SI T..
Instalator sanitar
DEMJEN IosifBihor 0
Fac instalați sanitare și termice,reparatii...
SERVICII DE CAROTARE Gauri hota, gauri centrala
SC ALCORAL EXIM SRLBucuresti 0
Operatiuni de CAROTARE executate pentru montaj hote, centrale termice, aparate de aer conditionat, treceri de tevi, cabluri si conducte. SUNA LA nr de telefon afisat ,solicita oferta la office@sculeunelteshop.ro acceseaza www.sculeunelteshop.ro Executam gauri in beton armat, zidarie, piatra, cera..
Electrician Bucuresti autorizat ANRE
Romeo BeletIlfov 0
Servicii electrice Bucuresti presteaza o gama larga de lucrari electrice in retele de joasa, medie sau inalta tensiune. Retelele electrice pot fi amplasate atat la nivel aerian, cat si subteran. Firma servicii electrice Bucuresti va ofera servicii instalatii electrice, mentenanta instalatiilor ..
Instalator
spirea marianBucuresti 0
Instalator bun si ieftin..
Zugravi
Popovici IonutBucuresti 0
Zugravi profesioniști executam renovari la cheie : glet grosier si de finisaj placări faianță si gresie aplicare lavabila albă-culoare montaj parchet laminat lambriu placări rigips si polistiren mici reparații reparații retușuri cărămidă aparenta si nevada. Ionuț 0726754215 ..
Reparatii frigidere si masini de spalat
ardelean paul sorin i.i.Suceava 0
Reparatii frigorifice, masini de spalat rufe, vase, cuptoare sau plite electrice la domiciliul clientului sau la atelier. Oferim garantie si seriozitate. 0757744076..
Instalatii electrice
S.C.ELECTRO-D LEADER S.R.LTulcea 0
Executăm instalatii electrice,termice,sanitare industriale şi civile.Montăm panouri solare pentru apă caldă cu aport la incalzire,panouri fotovoltaice echipamente şi sisteme video sau interfonie.Avem o gamă variată de lucrări pe care le putem executa la prețuri accesibile atât şi in rate...
Constructii, Instalatii Electrice
Duda VictorGalati 0
Firma care executa instalatii electrice, civile si industriale si sanitare . Executam si prin firme , companii prin colaborari. Cine este interesat ma poate contacta la numarul de telefon afisat . Va multumesc!..
Exsecutam acoperise reparați servici profesionale și complet pentru info la tel..
Exsecutam acoperise reparați info la tel
Sergiu GiorgeCluj 0
Exsecutam acoperise reparați jgheaburi burlane sevici complet info la tel..
Zugraveli igenizari varuit vopsit de calitate la preturi corecte Am mai bine de 15 ani de experienta in domeniu in tara si strainatate si va asigur ca veti fi multumit de rezultat. 0733650166 Alex..
Hidroizolații
Crismariu GabrielSuceava 0
Echipa de hidroizolatori cu experiență de peste 15 ani în domeniu executăm lucrări pe raza județelor Suceava, Iași, Botoșani și Neamț...
Executam lucrari de constructii/zugraveli/finisaje
S.C. Carlis Serv Construct S.R.L.Bucuresti 0
Echipa de profesioniști, executam construcții la rosu, gri sau la cheie, finisaje interior, exterior, gresie, faianță, parchet, granit, structurată, rigips, glet, cărămidă de sticla, travertin, pavaj, instalatii electrice, instalatii sanitare, acoperisuri etc Preturi avantajoase, calitate superioar..
Afişare 1 - 15 din 27 (2 Pagini)

Copyright © 2017 Accesili Online All rights Reserved.
Web Design By IT eXclusiv