Cauta

Constructii si renovare

Zugravi
Popovici IonutBucuresti 0
Zugravi profesioniști executam renovari la cheie : glet grosier si de finisaj placări faianță si gresie aplicare lavabila albă-culoare montaj parchet laminat lambriu placări rigips si polistiren mici reparații reparații retușuri cărămidă aparenta si nevada. Ionuț 0726754215 ..
Exsecutam acoperise reparați servici profesionale și complet pentru info la tel..
Exsecutam acoperise reparați info la tel
Sergiu GiorgeCluj 0
Exsecutam acoperise reparați jgheaburi burlane sevici complet info la tel..
Hidroizolații
Crismariu GabrielSuceava 0
Echipa de hidroizolatori cu experiență de peste 15 ani în domeniu executăm lucrări pe raza județelor Suceava, Iași, Botoșani și Neamț...
Executam lucrari de constructii/zugraveli/finisaje
S.C. Carlis Serv Construct S.R.L.Bucuresti 0
Echipa de profesioniști, executam construcții la rosu, gri sau la cheie, finisaje interior, exterior, gresie, faianță, parchet, granit, structurată, rigips, glet, cărămidă de sticla, travertin, pavaj, instalatii electrice, instalatii sanitare, acoperisuri etc Preturi avantajoase, calitate superioar..
Constructori case la cheie
Mihoc Gabriel.Bucuresti 0
Executam concstructii de case la cheie cu tot cu finisaje interioare/ exterioare, instalatii electrice/ sanitare etc. Renovam case si apartamente in Bucuresti si zonele din apropiere. ..
Oferim servicii de: - reparații şi întreţinere pentru ferestre PVC și uși rezidențiale, respectiv accesorii și elementele conexe; - verificare și reglaj a feroneriei pentru menținerea parametrilor optimi de funcționare a tâmplăriei; - înlocuire geam termopan spart, fisurat sau cu alte neconformit..
Export tâmplărie PVC Gealan
Metal GlassSuceava 0
Metal Glass execută și livrează ferestre PVC și uși rezidențiale în UE (Belgia, Franța, Spania, Italia, Austria și Germania). Completează formularul și un specialist Metal Glass te va contacta telefonic în maxim 24h. Vizitează-ne pe www.metalglass.ro sau www.facebook.com/metalglass.ro pentru d..
Montaj tâmplărie PVC
Metal GlassSuceava 0
Montăm ferestre şi uşi PVC în Suceava, Fălticeni, Gura Humorului, Târgu Neamț, Botoșani, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Rădăuți, Roman, Pașcani și Iași. Completează formularul și un specialist Metal Glass te va contacta telefonic în maxim 24h pentru o ofertă personalizată. Vizitează www...
Executam, monumente/morminte funerare din granit
Iulian MirtSuceava 0
Profesionisti, executam inprejmuiri, monumente/morminte funerare din granit, marmura,mozaic cele mai mici preturi de pe piata. Asiguram transport si montaj tot judetul Suceava...
Execuție ferestre și uși din PVC
Metal GlassSuceava 0
METAL GLASS – Producătorul tău de tâmplărie PVC, execută ferestre cu geam termopan şi uşi rezidenţiale cu profile Gealan. Obține ofertă personalizată cu discount % personalizat! Completează formularul și un specialist Metal Glass te va contacta telefonic în maxim 24h pentru o ofertă personalizat..
constructii/reparatii
octav .Bucuresti 0
Ofer servicii de constructii/reparatii ..
constructor
Ionut .Bucuresti 0
Particular, ofer servicii de constructii si renovari in sectorul 3 Bucuresti. Ma puteti contacta la nr de telefon...
Afişare 1 - 13 din 13 (1 Pagini)

Copyright © 2017 Accesili Online All rights Reserved.
Web Design By IT eXclusiv