Cauta

Romeo Belet

vezi date de contact

Pentru a vedea datele de contact trebuie sa te autentifici sau sa iti faci cont nou

Electrician Bucuresti autorizat ANRE

Va putem ajuta cu urmatoarele servicii:

Electrician
Ilfov > Buftea

Descriere

Servicii electrice Bucuresti presteaza o gama larga de lucrari electrice in retele de joasa, medie sau inalta tensiune. Retelele electrice pot fi amplasate atat la nivel aerian, cat si subteran.

Firma servicii electrice Bucuresti va ofera servicii instalatii electrice, mentenanta instalatiilor electrice si reparatii electrice.

Instalatiile electrice executate de noi sunt realizate de catre o echipa de electricieni autorizati ANRE, avand in spate peste 15 ani de experienta in realizarea proiectelor civile si industriale.
Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE ofera servicii de proiectare, executie si mentenanta pentru instalatii electrice Bucuresti

Proiectare si executie instalatii electrice
Oferim servicii de elaborare si executie a instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune.

Bransamente electrice
Oferim asistenta pentru obtinerea Autorizatiei de construire bransament electric de la Primarie pentru instalatii electrice Bucuresti

Consultanta in domeniul energetic
Oferim servicii de consultanta in realizarea studiilor de fezabilitate, a tuturor documentatiilor de proiectare si avizare si realizarea caietelor de sarcini

Automatizari industriale
Executam lucrari de automatizari industriale in vederea imbunatatirii diferitilor parametrii din cadrul unor echipamente. Oferim solutii complete pentru imbunatatirea procesor industriale in vederea maximizarii profitului.

Mentenanta si reparatii instalatii electrice Bucuresti
Oferim servicii de mentenanta si reparatie a instaltiilor electrice civile si industriale.Oferim posibilitatea de contractare a serviciilor de mentenanta a instaatiilor electrice pentru asociatii de proprietari, cladiri de birouri, institutii si hale de productie.

Realizare instalatii de iluminat
Echipa de electricieni autorizati proiecteaza si realizeaza instalatii de iluminat civile si industriale, instalatii de iluminat stradal si instalatii de iluminat de urgenta.

Realizare instalatii paratraznet
Instalatia de paratraznet are rolul de a devia energia cauzata de loviturile de fulger catre pamant. Impreuna cu tablourile de sigurante si alte elemente de siguranta din cadrul retelei electrice asigura protectia la descarcarile de tensiune.

Realizare tablouri de sigurante
Tablourile de sigurante au rolul de a proteja instalatia electrica de eventuale descarcari de tensiune din exteriorul retelei si de a decupla atunci cand in interiorul retelei are loc un scurt-circuit.

Remediere defecte electrice
Remedierea defectelor electrice aparute in cadrul retelelor de energie sau in cadrul echipamentelor electrice se va realiza doar de catre electricieni autorizazti ANRE

Montaj aparataj electric
Echipa noastra de electricieni Bucuresti autorizati ANRE asigura montaj pentru prize, intrerupatoare, comutatoare, corpuri de iluminat, hota, cuptor electric si a altor aparate electrice.

Cere o oferta pentru Electrician Bucuresti autorizat ANRE

Pentru a cere o oferta trebuie sa te autentifici.

Opinia clientilor despre Romeo Belet

Pentru a scrie o opinie trebuie sa te autentifici.

Copyright © 2017 Accesili Online All rights Reserved.
Web Design By IT eXclusiv